Yocon

Yocon

Yocon-Glenwood – er en naturlig stimulerende av seksuell aktivitet, som er på salg uten resept i apotek. Yocon-Glenwood tabletter er brukes for å forbedre mannlig styrke, tabletter har en naturlig aktive Yohimbin bestanddel på 5 mg.

Cheplapharm selskapet er en produsent av Yocon-Glenwood (Yohimbin) tabletter. Dette selskapet eier markedsføringstillatelsen for Yocon-Glenwood i Tyskland.

Yocon-Glenwood naturlig seksuell stimulans er på tilbud i nettapoteker. Derfor kan det kjøpes ikke bare i Tyskland, men også i andre europeiske land (inkludert Sverige).

Den nøyaktige virkningsmekanismen av Yocon-Glenwood er ukjent. Forskerne antyder at den dobbelte virkning er på grunn av den aktive bestanddelen Yohimbin, som er i strukturen av Yocon-Glenwood tabletter.

  • For det første, Yohimbin stimulerer ytterligere blodstrøm til penis ved å utvide blodkar i den erektile vev.
  • For det andre, Yohimbin øker libido og bidrar til å opprettholde rigiditeten av penis ved å påvirke det autonome nervesystemet.

Yocon-Glenwood (Yohimbin) har fordeler og ulemper i likhet med andre naturlig produkt for å forbedre potensen

Yocon-Glenwood fordel ligger i det faktum at det bidrar til å øke nivået av seksuell aktivitet uten å forårsake alvorlige bivirkninger

Yocon-Glenwood ulempe ligger i det faktum at dette legemiddel er ikke effektiv i behandling av erektil dysfunksjon (ED) som var forårsaket av alvorlig depresjon eller sykdom i de indre organer og systemer

Yocon-Glenwood tabletter vil ha en effekt i forbedring av seksuell funksjon bare hvis ereksjonsproblemer er mild eller moderat.

Yocon-Glenwood naturlig seksuell stimulans må tas regelmessig for å oppnå maksimal effekt – 2-3 ganger om dagen i løpet av et par måneder.

  • Det anbefales å ta en tablett på 5mg av Yocon-Glenwood to ganger om dagen i de første ukene.
  • Deretter kan dosen økes til 6 tabletter per dag, som er delt inn i tre trinn (2 tabletter av Yocon-Glenwood/hver 8 timer).

Anvendelse av medikamentet kan stoppes hvis Yocon-Glenwood kunne ikke forbedre seksuell funksjon eller er ikke i stand til å øke libido etter to eller tre måneder av anvendelsen.

Yocon

Yocon-Glenwood naturlig stimulant av seksuell aktivitet har en lav effektiviteten. Men Yocon-Glenwood tabletter kan gi en mann en sjanse til å komme tilbake til et normalt og aktivt sexliv bare i de tilfeller der medisinsk behandling av ED er kontraindisert.

I tillegg til Yocon-Glenwood tabletter, er det andre seksuell stimulans på grunnlag av Yohimbin som er på salg i Europa. For eksempel Walter Ritter selskapet produserer naturlig Procomil dragéer, som inneholder 5 mg av aktiv Yohimbin bestanddel på samme måte som Yocon-Glenwood.

Vær oppmerksom på at Yohimbine regnes som homøopatisk legemiddel i USA og Canada. Og derfor som i Europa, tabletter og kapsler av Yohimbin for å øke potensen er på salg uten resept i Nord-Amerika.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *