Vardenafil

Vardenafil for et aktivt seksualliv.

Vardenafil – det er et legemiddel for behandling av erektil dysfunksjon, som er bedre kjent til norske menn under Vivanza og Levitra varemerker. To doseringsformer av Vardenafil er på salg i norske apotek:

Konvensjonelle tabletter som må svelge, og hvis det er nødvendig du må ta tabletter med vann.
Den oralt dispergerbare Vardenafil tabletter, har ikke nødvendigvis bruke tabletter med vann og kan tas ikke er merkbar for andre.

Du kan finne andre former av Vardenafil i nettapoteker, inkludert:

Forskjellige former av vardenafil har den samme virkningsmekanisme, som er basert på det ytterligere volumet av blodstrømmen til penis. Vardenafil bidrar til å gjenopprette ereksjon og opprettholde den gjennom hele samleie på grunn av denne effekten.

Følg nøye med doseringen av den aktive ingrediensen ved valg av en Vardenafil doseringsform. En tablett/kapsel/pose gelé kan inneholde 5mg, 10mg eller 20mg av Vardenafil.

Den maksimalt anbefalte dosen er 20 mg Vardenafil. Høyere doser av legemiddel kan være nødvendig for noen menn.

Det er nødvendig å begynne behandling av ED med en gjennomsnittlig dose på 10 mg av Vardenafil for å velge den optimale dose.

Doseringen bør reduseres til 5 mg, dersom dosen på 10 mg av Vardenafil fungerer godt, men fører til uønskede bivirkninger.

Dersom en dose på 10 mg av Vardenafil ikke hjelper å få ereksjon, kan en annen dosen økes til 20 mg.

Vardenafil kan tas bare en gang om dagen, og under ingen omstendigheter bør ikke brukes i kombinasjon med andre medisiner for å behandle ED. Det er ikke nødvendig å bruke tilleggsmedisin hvis vardenafil dose ble valgt på riktig måte for behandling av erektil dysfunksjon.

Hvem er produsenten av Vardenafil?

Vardenafil legemidlet ble utviklet av Bayer. Dette selskapet selger Vardenafil tabletter under merkenavnene Vivanza, Levitra og Staxyn i løpet av 15 år. Bayer er den eneste opphavsrett av disse tre merkene.

  • De to første merkene Vivanza og Levitra – er fokusert på det europeiske legemiddelmarkedet.
  • Staxyn brand er lite kjent i Europa, men brand er ganske populær i USA.

Bayer er den største, men ikke den eneste produsenten av Vardenafil tabletter for behandling av erektil dysfunksjon. Dusinvis av farmasøytiske selskaper fra hele verden produsere Vardenafil tabletter som er ennå ikke tilgjengelig på det norske markedet.

Vardenafil formula er beskyttet av patent, som er eid av Bayer. Begrepet for beskyttelse av dette patentet utløper i 2018. Bayer vil miste eksklusive rettigheter til Vardenafil etter tilbakekall av patentbeskyttelse, og andre farmasøytiske selskaper vil begynne å levere legemiddelet i Norge.

Bayer har ingen konkurranse fra andre produsenter, og selger Vardenafil til meget høye priser for i dag.

I 2017, den gjennomsnittlige kostnaden for Vardenafil i europeiske land er ca:

9 euro – per 1 tablett av 10mg

11 euro – per 1 tablett av 20mg

Det er mange menn, som ønsker å gjenopprette seksuell funksjon, men ikke villig til å bruke 9-11 euro per Vardenafil dosen. Som et resultat av noen menn nekte behandling av ED på grunn av høye priser, og den andre delen av menn bestillinger Vardenafil på nettet.

Nettapoteker tilbyr de beste prisene for vardenafil tabletter, og sikre deres levering til nesten alle land i verden. Vardenafil kan bli på salg under forskjellige merkenavn som Filitra, Savitra, Snovitra, eller Valetra i nettapoteker.

Mange legemiddelfirmaer ikke bruke penger for registrering og profilering av den opprinnelige merkevaren, og selge piller for ED behandling under ikke rettighetsbeskyttet navn Vardenafil.

Tabletter for behandling av erektil dysfunksjon er på salg uten resept i nettetapotek. Må du kontrollere at det ikke er noen kontraindikasjoner for bruk, før du bestiller Vardenafil på nettet.

Noen interessante fakta fra historien av Vardenafil

Teva selskapet prøvde å utfordre patent eksklusivitet for Vardenafil i USA i 2011. Deretter Teva inngått konfidensiell avtale med Bayer, hvoretter Teva ga opp å prøve å få en markedsføringstillatelse for Vardenafil i USA.

Bayer vil tape den eksklusive patent på Vardenafil bare i 2018. Imidlertid har flere farmasøytiske selskaper allerede begynt forberedelsene til lanseringen av salg av produktet i USA og fått foreløpig godkjennelse fra FDA for vanlig og muntlig dispergerbare Vardenafil tabletter.

Listen over innehavere av midlertidig markedsføringstillatelse for Vardenafil tabletter i USA er allerede inkludert selskaper:

Teva Pharms

Teva Pharms

Watson Labs Inc

Watson Labs Inc

Par Pharm Inc

Par Pharm Inc

Macleods Pharms

Macleods Pharms Ltd

Listen over produsenter og leverandører av legemiddel for behandling av erektil dysfunksjon vil sikkert utvide når det gjelder tid til utløp av perioden for patentbeskyttelse av Vardenafil formel.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *