Vardenafil Tyggetabletter

Norsk Legemiddelverket (NOMA) har godkjent Vardenafil tabletter for behandling av erektil dysfunksjon hos voksne menn i 2003. NOMA har ikke studere balansen av nytte-risiko av Vardenafil tyggetabletter, så dette legemiddel er ikke godkjent og er ikke på salg i norske apotek.

Det farmasøytiske selskapet Bayer er den eneste leverandøren av Vardenafil (Levitra) i Norge. Vardenafil tyggetabletter, som er produsert av forskjellige farmasøytiske selskaper, kan gå på salg på det norske markedet, etter den perioden av patentbeskyttelsen vil bli avsluttet (i 2018).

Vardenafil tyggetabletter er ikke godkjent av NOMA, og likevel dette legemidlet har en positiv nytte-risiko balanse.

Vardenafil tyggetabletter fungerer på samme måte som tabletter med film coating:

  • lar deg få en lang og stabil ereksjon.
  • fører til en ereksjon gjennom 25-60 minutter etter å ha tatt den anbefalte dosen.
  • har en lav risiko for bivirkninger.

I tillegg til alle de ovennevnte , tyggetabletter har en behagelig smak.Tablettene kan tas uten vann og det er ikke merkbar for andre personer eller seksuell partner.

Vardenafil Tyggetabletter

Hvis du ikke ønsker å vente på et nytt legemiddel form for Vardenafil i apotek, kan du kjøpe en tyggetablett til behandling av erektil dysfunksjon på nettet fra Norge eller noe annet land i verden. Disse tablettene er på salg under forskjellige navn, for eksempel – Snovitra.

Vardenafil Levitra Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *