Sildenafil suspensjon

Hvordan kan man bruke Sildenafil suspensjon?

Sildenafil ulike doseringsformer brukes til å behandle pasienter med pulmonal hypertensjon, inkludert powder for oral suspensjon. Denne medisinen er kjent som Revatio og leveres av Pfizer legemiddelfirmaet til Norge.

Dette selskapet leverer Revatio til Norge i følgende dosering former:

  • Væsken for injection
  • Tabletter som har film coating.

Sildenafil suspensjon er godkjent av NOMA for behandling av pulmonal arteriell hypertensjon hos barn eldre enn 1 år og voksne. Sildenafil pulver må først blandes med vann og da ta det gjennom munnen.

Sildenafil suspensjon gir noen fordeler under behandling i sammenlignet med tabletter. Små barn er motvillige til å ta piller, så bruk av Sildenafil suspensjon kan være den beste løsningen.

Ferdig væske av Sildenafil har en hyggelig drue smak og ikke føre til problemer med å svelge. Anbefalt dose (10-20 mg) skal administreres tre ganger daglig, hver 6. time ca.

Hvit krem powder av Sildenafil kommer med en målt glass (30 ml) og en glassflaske for tilberedning av oral suspensjon. Du må legge den anbefalte mengden av Sildenafil powder og 60 ml vann i en glassflaske (2 målebeger).

Væsken må blandes i 30 sekunder. Etter dette må du legge 30 ml vann og bland igjen. Alltid nødvendig å legge inn i begeret 90 ml vann, uavhengig av dosen.

Sprøyte brukes til oral administrasjon av anbefalt Sildenafil dose. Det er nødvendig å trekke stempelet fra sprøyten og skylles i vann to deler etter administrering av medikament. Sprøyten bør oppbevares på et rent og trygt sted med legemiddel.

Om Sildenafil Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *