Priligy

Priligy

Priligy – begynn din historie med seksuelt suksess.

Priligy – er et oralt legemiddel som brukes for å øke varigheten av samleie. Det er nok bare en tabletter av Priligy til en mann kunne nyte seksuell aktivitet så lenge som mulig.

Ta Priligy og din seksuelle utholdenhet vil øke i flere ganger hvis du ikke er fornøyd med det faktum at samleie varer bare 1-2 minutter.

Bruken av Priligy – det er den mest enkel og praktisk måte å øke den seksuelle aktiviteten av både seksualpartnere. Begynn å ta Priligy og få maksimal tilfredsstillelse fra seksuelle liv.

Effekten og sikkerheten av Priligy bekreftet av European Medicines Agency. Derfor de positive kommentarene om dette legemidlet – det er ikke en myte, det er en realitet. Vellykket kliniske studier har vist at Priligy:

øker varigheten av samleie i betydelig grad

forårsaker ikke avhengighet og legemiddelavhengighet

Detaljhandel av Priligy startet i første halvår av 2009. Priligy har tatt en ledende posisjon i markedet for legemidler for behandling av mannlig seksuell dysfunksjon i mindre enn 10 år, og dens popularitet fortsetter å øke blant menn.

For behandling av prematur ejakulasjon (PE) kan brukes:

dapoxetine

Minimal dosering av Priligy 30mg

priligy

Maximum dosering av Priligy 60mg

Behandling av prematur ejakulasjon beregnet for unge menn over 18 år gamle og modne menn som ikke er eldre enn 64 år. Andre aldersgrupper deltok ikke i forskning av Priligy. Derfor er dette legemidlet ikke beregnet for menn som er yngre enn 18 og eldre enn 64 år.

Priligy tabletter ikke forårsake alvorlige bivirkninger, men de kan være kontraindisert for noen menn. Dette legemidlet er på salg bare på resept i danske apotek på grunn av tilstedeværelsen av kontraindikasjoner.

Du bør konsultere med en urolog og få diagnostiske tester for å ta en resept for Priligy. Du kan bestille Priligy tabletter i nettet apotek hvis du ønsker å starte PE behandling uten å konsultere lege.

Lese omhyggelig den pålitelig informasjon om Priligy og sørge for at dette legemiddelet ikke oppretter potensiell risiko for helsen din før du gjør bestilling for et kjøp av legemiddel.

Informasjon om Priligy for forbrukere og fagfolk er tilgjengelig på mange språk, inkludert norsk. Lær mer om det beste legemidlet for behandling av PE nå!

Finn en brosjyre for Priligy på norsk

Du kan bestille disse tablettene på nettet i løpet av få minutter etter å sørge for at du ikke har kontraindikasjoner til bruk av Priligy. Hvis du ønsker å motta mer informasjon om behandling av prematur ejakulasjon – spør på apoteket om behandling informasjon.

Produsenter og leverandører

Janssen Cilag

Priligy tabletter av 30mg og 60mg er produseres av Janssen Cilag og Menarini farmasøytiske selskaper

Menarini

Berlin-Chemie selskapet (del av Menarini Group) er eier av markedsføringstillatelsen for Priligy i Norge

PriligyPakker med 1, 2, 3 og 6 tabletter av Priligy er på salg i norske apoteker. Originale tabletter er bare tilgjengelige i blisterpakninger.

Sammensetningen av hver Priligy tablett 30 mg eller 60 mg inneholder den aktive Dapoxetine bestanddel. Den molekylære formelen for denne ingrediens er beskyttet ved patent. Menarini Group er den eksklusive eieren av patentet på Dapoxetine og eieren av Priligy merkevaren siden 2012.

Flere dusin farmasøytiske selskaper har allerede etablert produksjon og salg av generiske versjoner (analoger) av Priligy til tross for at de eksklusive rettigheter for produksjon og distribusjon av Priligy (Dapoxetine) tilhører Menarini.

I 2017, indiske og argentinske farmasøytiske selskaper har en dominerende posisjon på markedet for Priligy generisk:

Bernabo
Cipla
Delvin
Emcure
Finadiet
Hetero
Inspire
Ivax
Lazar

Priligy generisk kommer på salg under ulike merkenavn, for eksempel:

Dasutra
Delvin
Extensil
Joypox
Lagose
Precoce
Prolongal
Sustinex
Xydap

Den første Priligy generisk kommer på salg i norske apotek i 5-7 år. Derfor er nettapoteker det beste stedet å kjøpe tabletter på mellomlang sikt.

Fordel av generisk over den opprinnelige Priligy tabletter er at generisk er i flere ganger billigere. Produsenter av generiske legemidler ikke har investert penger i henhold til oppfinnelsen og studere molekylformelen av den aktive Dapoxetine bestanddel.

Derfor prisen på Priligy generisk har ingen kostnader forbundet med langvarige og kostbare laboratorium, preklinisk og kliniske undersøkelser av Dapoxetine.

Hvis du avstå fra behandling av prematur ejakulasjon (PE) bare fordi de opprinnelige Priligy tabletter er dyrt, så nå kan du bestille generisk versjon i nettapotek.

Bestill Priligy eller Priligy generisk uten resept bare hvis legemidler som basert på Dapoxetine er ikke kontraindisert for deg. Du må undersøke bruk av alternative metoder for å øke varigheten av samleie hvis metoden for oral behandling av PE er kontraindisert for deg.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *