Mekanismer for seksuell opphisselse hos menn og kvinner

Mekanismer for seksuell opphisselse hos menn og kvinner

Eksitasjon er den første fasen av humane seksualrespons syklus. Forskjellene mellom mannlig og kvinnelig seksuell opphisselse mekanismer er blitt studert av forskere for en lang tid.Et stort antall medisinske studier har vært gjennomført som direkte relatert til dette emnet. Som et resultat ble det funnet at seksuell opphisselse mekanisme hos begge kjønn omfatter en kombinasjon av en rekke fysiologiske og emosjonelle endringer.

Videre opphisselse hos menn og kvinner ikke er begrenset til kjønnsorganene, men inneholder også endringer i kroppen, hovedsakelig i sirkulasjonssystemet og muskler.

Ingen signifikante forskjeller ble funnet i mekanismen for seksuell opphisselse hos menn og kvinner.

Med hensyn til fysiologiske prosesser som forekommer i kroppen i løpet av eksitasjon, kan man skille de følgende trinnene:

1. Tilpasning av blod i bekkenområdet.

Det første trinn er karakterisert ved de første tegn på seksuell opphisselse:

  • Menn har en penis ereksjon.

  • Kvinner har en ereksjon av klitoris og vaginal fuktighet.

2. Økningen i den neuro-muskelspenninger.

Den andre fasen av seksuell opphisselse observert:

  • Rask hjerterytme og pusting

  • Forekomsten av prikking i huden

  • Veldig store pupiller

  • Økte blodtrykket.

Det er kjent at menn og kvinner har de samme stadier av seksuell opphisselse. Men som har blitt funnet av forskere, starttidspunkt og varighet av hver fase av seksuell opphisselse mellom menn og kvinner kan være annerledes.

Eksitasjonsfase hos kvinner er tregere enn for menn. Ofte er det den kontinuerlige fasen av kvinnelig seksuell respons og kan vare alt fra ti minutter til flere timer.

En følelse av tilknytning til en partner, atmosfæren, stimulere hennes erogene soner er av stor betydning for kvinner. Derfor kan det ta lengre stimulerende kjærtegn før de kommende av seksuell beredskap.

Mekanismen av seksuell opphisselse hos menn kan drives med bare den visuelle stimulus. Menn elsker mer enn kvinner visse visuelle stimuli, for eksempel naken kroppen bilder sexy undertøy eller uforutsigbare situasjoner.

Vanligvis eksitasjon fase av mannen kommer raskt, i løpet av få sekunder etter mental eller fysisk stimuli, og kan ta opptil to minutter.

Forskning på forskjeller på mannlige og kvinnelige seksuell opphisselse mekanismer forsetter i øyeblikket. Vi kan trygt si at fase av seksuell opphisselse hos menn og kvinner er en viktig forbindelse i syklusen av seksuell respons og den fysiologiske prosessen med å forberede kroppen for samleie.

Blog, Seksuell tilfredshet Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *