Levitra 10 mg

Kjøpe Levitra tabletter av 10 mg

Levitra 10 mg – er den vanlige terapeutiske dose som anbefales for behandling av erektil dysfunksjon. Menn kan bruke legemidlet til å gjenopprette evnen til å få ereksjon:

Konvensjonelle Levitra 10 mg tabletter
Peroralt dispergerbare Levitra 10 mg tabletter.

Den neste dose av Levitra kan økes i 2 ganger (opptil 20 mg) hvis en enkelt dose på 10 mg er ikke nok for gjennomføring av samleie.

Menn med nedsatt leverfunksjon kan ikke ta mer enn en pille Levitra 10 mg per dag. Overskudd av dosering kan føre til levertoksisitet og andre uønskede reaksjoner.

  • Konvensjonelle Levitra 10 mg tabletter kan bli på salg på 2, 4, 8, 12 eller 20 stk i pakket. Oral Levitra 10 mg tabletter er merket «Bayer» – på den ene siden, og «10» – på den andre siden.
  • Peroralt dispergerbare tabletter er på salg på 1, 2, 4 eller 8 stk i pakket. Originale dispergerbare Levitra 10 mg tabletter har ikke merking.
Levitra 10mg

Tyske farmasøytiske selskapet Bayer er en produsent og norske leverandør av Levitra 10 mg tabletter.

Konvensjonelle Levitra tabletter 10 mg dukket opp på salg 6 mars 2003. Salgs av dispergerbare tabletter ble lansert i 2010. Levitra 10 mg tabletter er på salg ikke bare i Norge, men i de fleste andre land i verden.

Vardenafil Levitra Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *