Invicorp

Invicorp

Invicorp – er en ny injeksjons legemiddel som er godkjent for behandling av erektil dysfunksjon (ED). Væsken for Invicorp injeksjon er på salg i Europa fra 2015. Evolan Pharma AB er en leverandør av et nytt legemiddel for behandling av erektil dysfunksjon.

Invicorp har forskjell fra andre injeksjons legemidler for å øke styrken fordi det inneholder to aktive bestanddel:

1. Aviptadil

2. Phentolamine

Hver av disse bestanddeler har ingen virkning på mannlig seksuell funksjon. Men den kombinerte virkning av Aviptadil og Phentolamine på cavernous vev av penis gir mulighet til raskt gjenoppretting av evnen til å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Også, på samme måte som andre injeksjons legemidler til behandling av erektil dysfunksjon (inkludert Caverject), Invicorp kan brukes :

Ikke mer enn en gang per dag

Ikke mer enn 3 ganger i uken.

Risikoen for alvorlige bireaksjoner øker (inkludert priapisme), ved strid med den anbefalte bruksfrekvens av Invicorp.

Invicorp injeksjon skal administreres til det kavernøse vev, og hindre utilsiktet intravenøs administrering av legemidlet.

Den første injeksjonen skal administreres i et legekontor for å få en idé om riktig administrering av Invicorp legemidlet. Den maksimale varighet av Invicorp effekt er omtrent 60 minutter.

Invicorp

Evnen til å oppnå og opprettholde en ereksjon av penis stivhet er tapt gjennom en time etter administrering av en enkelt dose av Invicorp.

To viktige ulemper av Invicorp injeksjon er:

1. Den korte varighet av virkningen.
2. Det er ingen mulighet for daglig bruk.

To viktige fordeler av Invicorp er:

1. Gjenoppretting av en ereksjon uavhengig av årsakene til ED
2. Høy effektivitet i behandling av alvorlig ED.

Få en resept av Invicorp kan bare menn som ikke kan bruke oral metode for gjenoppretting av erektil funksjon selv på tross av det faktum at Invicorp legemidlet har liten liste over kontraindikasjoner.

I tilfeller hvor injeksjonen av ED behandlingen — det er den eneste veien til et aktivt sexliv, og av denne grunn Invicorp kan være en reell løsning for seksuelle problemer.

Diskutere med legen mulighet for å bruke injeksjon metode for behandling av seksuell dysfunksjon hvis konvensjonelle tabletter eller kapsler for behandling av ED dere er kontraindisert for deg.

Det er mulig at etter en samtale med legen, kan du få en resept for Invicorp, Caverject og Androskat eller annen injeksjon som er godkjent for behandling av ED i landet der du bor.

Invicorp (Adaptivil/Phentolamine mesylate)

PAKNINGSVEDLEGG: INFORMASJON TIL BRUKEREN

Invicorp