Interaksjonen av legemidler ED

Den største oppmerksomhet er gitt til interaksjoner med andre legemidler ved vurdering av sikkerheten av legemidler for behandling av erektil dysfunksjon.

Undersøkelser viser samtidig at visse legemidler for behandling av ED kan gi interaksjon med mat, juice og alkohol.

Mat påvirker ikke deres biotilgjengelighet ved injeksjonen administrasjonsvei av potensen regulatorer (f.eks Alprostadil). Interaksjoner mellom mat og legemidler for å øke potensen er oftest observeres når de administreres oralt.

De mest kjente og effektive regulatorer potensen er inhibitorer av fosfodiesterase av type 5 (FDE-5). De er de første medikamenter for behandling av erektil dysfunksjon, og de er produsert i en tablettform.

Pasienter ofte ikke tar hensyn til muligheten av mat påvirke hastigheten og graden av absorpsjon av orale medikamenter for å øke potensen. Men interaksjonen mellom mat og medikamenter for behandling av erektil dysfunksjon kan redusere effekten av terapien eller forsinke inntreden av terapeutisk virkning.

Undersøkelser viser at fet mat er en av de faktorer som kan påvirke av den farmakologiske aktiviteten av potensen regulatorer.

For eksempel, bruken av fett holdige næringsmidler før bruken av Sildenafil tabletter (Viagra), har en bremsende virkning av medikament absorpsjonen og reduserer dens effektivitet.

Det er av denne grunn, cheeseburger , pommes frites, stekte pølser og andre matvarer rike på fett, bør du spise minst 2-3 timer før bruken av Sildenafil tabletter.

Enkelte matvarer kan påvirke graden av absorpsjon og biotilgjengelighet av potensen regulatorer, samt ha en innvirkning på hastigheten av deres metabolisme.

For eksempel, grapefruktjuice kan akselerere forbrenningen av sildenafil, og kan ha en kraftig økning i konsentrasjonen i blodplasma, samt føre til utvikling av bivirkninger.

Og på samme tid, andre populære legemidler for behandling av erektil dysfunksjon som Vardenafil (Levitra) og Avanafil (Spedra) ikke interaktivt med fet mat, og bruk av alkohol endrer ikke sin farmakokinetisk.

Således kan maten ha interaksjon med medikamenter for behandling av erektil dysfunksjon og påvirker deres farmakokinetikk. Forstå rollen av mat i metabolismen av legemidler vil bidra til å optimalisere terapi og redusere risikoen for bivirkninger.