Fordelene med sex for helsen til kvinner og menn

Fordelene med sex for helsen til kvinner og menn

Moderne sexologer vet at sex er ikke bare fremmer formering eller fornøyelsen. Resultater av en rekke studier for beviser fordelene med sex for helsen til kvinner og menn.

Regelmessig seksuell aktivitet bidrar til å forsterke følelsen av attraktivitet og selvtillit, gjenopprette forholdet til partnere, bedre helse og livskvalitet i generelt.

Sex har mange helsefordeler for kvinner og menn. Spesielt kan regelmessig sex hjelpe balansere hormoner. Syntesen av testosteron, oksytocin, østrogen, dopamin, prolaktin øker i løpet av intimitet i menneske organismen.

Gjenoppretting av hormonbalansen er en av de viktigste fordelene med sex helse.

Økning i hormonnivået under samleie hjelper:

  • En økning i seksuell lyst.
  • Reduksjon i stress og forbedre humøret.
  • Akselerasjon for å sovne og bedre søvnkvalitet .
  • Bremse ned aldring og økt levealder.

Økt immunitet er også en fordel å ha sex for helsen til kvinner og menn. Regelmessig sikker sex bidrar til å redusere risikoen for infeksjonssykdommer, hjerte- og urologiske sykdommer, blant annet hoven prostata eller hypertensjon.

Sex kan være et hyggelig alternativ til å trene og sportsprogrammer for vekttap. Resultatene av studier hevder at omtrent 200 kalorier ut av organismen i en halv time av seksuell aktivitet, samt å styrke musklene, hender og trykker.

Sex er svært nyttig for kvinner. Det bidrar til å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, og det kan bidra til å opprettholde tonen i blæren, livmor og tarm.

  • Menstruasjonssyklusen reguleres ved regelmessig seksuell aktivitet (minst en gang i uken).
  • Fordelene med sex for kvinners helse er også å øke blodsirkulasjonen til kjønnsorganene, og økt produksjon av vaginal smøring, fordi det bidrar til å øke seksuell tilfredsstillelse.

En annen fordel med sex for menn og kvinner er evnen til å gjenopprette libido og styrke forbindelse mellom partnerne. Den økte produksjonen av oxytocin under sex bidrar til å øke nivået av tillit og forståelse i personlige relasjoner.

Blog, Sex og forhold Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *