Dapoxetine

Dapoxetine for maksimal seksuell aktivitet

Dapoxetine – er den beste legemiddel for behandling av prematur ejakulasjon (PE) hos menn i moden alder. Dette legemidlet kan hjelpe å redusere penis følsomhet for seksuell stimulering, og således øke varigheten av samleie.

Dapoxetine er på salg under forskjellige merkenavn, den mest populær merkenavn er Priligy.

Dapoxetine er i topp 10 av de beste legemidler for behandling av mannlig seksuell dysfunksjon, og dens popularitet fortsetter å øke for i dag.

Dapoxetine har popularitet på grunn av det faktum at andre effektive og sikre legemidler for behandling av PE ikke eksisterer.

Derfor Dapoxetine kan anbefales til mann bare når et seksuell problem kjennetegnes ved en meget hurtig ejakulasjon.

Orale tabletter og kapsler er tilgjengelig i detaljhandel:

Dapoxetine 30mg

Dapoxetine 60 mg

Salget av Dapoxetine ble startet i 2009, men historien til dette preparatet begynte mye tidligere. Den første informasjonen om Dapoxetine ble publisert i begynnelsen av 2000-tallet i en pressemelding av Elli Lilly farmasøytisk selskap.

Lilly selskapet har utviklet Dapoxetine og gjennomført den første fasen av sin kliniske studiene. Den første studien viste at dette legemiddelet har en svak og kort antidepressive effekten.

Videre studie av Dapoxetine antidepressant egenskaper har blitt sagt opp på grunn av utilfredsstillende resultatene av den første studien.

Studien av Dapoxetine effekt på varigheten av samleie har blitt valgt som en prioritet linje for andre fase av studien. Resultatene av den andre fasen av Dapoxetine studier har vist at dette legemiddelet bidrar virkelig til å forbedre kontroll over ejakulasjon.

Vellykkede resultatene fra den andre studien fase har gjort det mulig å fortsette videre studier av egenskapene til Dapoxetine.

Resultater av den tredje fase av kliniske studier har vist at Dapoxetine bidrar til å øke varigheten av samleie uten å forårsake alvorlige bivirkninger

Bare 4% av det totale menn antall som deltok i undersøkelser av Dapoxetine, ble tvunget til å avslutte behandlingen av PE på grunn av uønskede sidereaksjoner.

Dapoxetine ikke føre til bivirkninger eller bivirkninger er dårlig uttrykt og ikke forårsaker ubehag hos overveldende flertallet av menn.

Dapoxetine har blitt utviklet og studert i løpet av mange år. Med jevne mellomrom, rettighetene til å utvikle og kommersialisere legemiddelet for PE behandling ble overført fra ett selskap til et annet selskapet.

Mellom 2001 og 2012, disse selskapene ble benevnt som eiere av eksklusive rettigheter til Dapoxetine:

lilly

Lilly

pdd

PDD

gg

Johnson & Johnson

menarini

Menarini

Menarini er eier av de europeiske rettighetene til Dapoxetine i 2017. Berlin-Chemie er spesifisert som en norsk markedsføringstillatelsen for Dapoxetine.

Det skal bemerkes at Menarini eier eksklusive rettigheter til to forskjellige medikament for behandling av mannlig seksuell dysfunksjon: Dapoxetine og Avanafil.

Dapoxetine tabletter er på salg under Priligy merkenavnet i Norge

Avanafil tabletter er tilgjengelig under Spedra merkenavnet i norske apotek

Priligy og Spedra er to svært viktige merker av Menarini selskapet. Basert på disse merkene, Menarini var klart å styrke sin posisjon i det norske legemiddelmarkedet og opprette reell konkurranse til andre produsenter av legemidler for behandling av mannlig seksuell dysfunksjon.

Hvor kan man kjøpe Dapoxetine?

Hvis du har indikasjon på prematur ejakulasjon (PE), og du vil begynne å ta Dapoxetine tabletter – du trenger å konsultere med en kvalifisert urolog. Etter en medisinsk undersøkelse, og diagnostiske tester – du kan få en resept på tabletter Dapoxetine 30 mg eller 60 mg.

Dapoxetine legemidlet selges ikke i noen land (inkludert USA, Canada). Finn et medikament for behandling av PE i apotek av byen er umulige i slike landene. Derfor er mange menn tvunget til å bestille Dapoxetine tabletter uten resept på nettet apotek på.

Dusinvis av legemidler som basert på Dapoxetine er tilgjengelig på det internasjonale farmasøytiske markedet. Men noen selskaper produserer kombinerte preparater, som inneholder virkestoffet av Sildenafil, Vardenafil eller Tadalafil, og ikke bare en Dapoxetine.

Tabletter og kapsler som har Dapoxetine i sammensatt inneholder også en ytterligere aktiv bestanddel som anvendes for å forbedre kvaliteten av ereksjon og øke seksuell utholdenhet.

Dapoxetine 30mg

Preparater som inneholder bare Dapoxetine er på salg under varemerkene i nettet apotek:
Prejac
Ultimale
Poxet
Vipro Power X
Prolox
Vriligy
Everlast
Duratia

Dapoxetine 60mg

Kombinasjon produkter som inneholder ingrediensen av Dapoxetine og ytterligere bestanddel er på salg under merkenavnene:
Super Vikalis
Suhagra Force
Super Tadarise
Super Fildena
Super Vilitra
Viprogra Super-X
Dejac-T
Sextreme Power XL

Vær oppmerksom på at alle legemidler for behandling av mannlig seksuell dysfunksjon har kontraindikasjoner mot bruk. Les nøye med nøyaktig informasjon om legemidlet før du foretar et kjøp av Dapoxetine uten resept.

Du bør vurdere ved bruken av alternative metoder for å øke seksuell utholdenhet hvis orale Dapoxetine tabletter eller kapsler for behandling av PE er kontraindisert til deg.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *