Caverject

Caverject

Caverject – det er injiserbare preparat for behandling av erektil dysfunksjon (ED). Bare de menn bør bruke dette legemidlet som er allergisk mot tabletter/Sildenafil, Avanafil, Vardenafil, eller Tadalafil kapsler.

Caverject har to viktige forskjeller fra tabletter for ED behandling. Den viktigste forskjellen er varigheten av effekten.

En dose av Caverject har virkning i løpet av få titalls minutter, mens varigheten av effekten av en tablett kan være opptil 36 timer!

En annen viktig forskjell er den praktiske anvendelsen

En person kan ta en tablett for å behandle ED i noen sekunder

Det kan ta flere minutter for å injisere Caverject

Den injiserbare behandling av ED er den eneste mulige måten å få ereksjon for noen menn, til tross for den kortsiktige virkningen av Caverject legemiddelet og ulemper ved bruken.

Forskjellige doser av Caverject kan brukes til gjenoppretting av erektil funksjon. Legen bør velge den optimale dosen.

  • Caverject første dosestørrelse er avhengig av årsaken til erektil dysfunksjon og kan variere fra 1.5mkg til 2.5mkg. Den andre dosen kan økes til 5 mkg hvis et menneske er ikke i stand til å oppnå en ereksjon etter administrering av lave testdoser.
Caverject
  • Dose av Caverject legemiddel bør økes til så lenge som en mann ikke oppnå en ereksjon som er tilstrekkelig for en vellykket start og ferdigstillelse av samleie.

Dosen kan økes ikke mer enn 10 mcg hver 24. time. Den maksimale anbefalte dose av Caverject er 140 mcg. Derfor kan det ta opptil 2 uker for valg av den optimale dosen.

Resultater av Caverject studier viser at flertallet av menn kan oppnå og opprettholde en ereksjon ved bruk av middels Caverject dose av 60 mg.

Anbefalinger til bruk av legemiddel

Menn har å holde seg til noen enkle regler, hvis de har en resept på Caverject.

1. Man skal bruke ikke mer enn en Caverject injeksjon i løpet av 24.
2. Man skal bruke ikke mer enn 3 Caverject injeksjoner i løpet av 7 dager.
3. Hvis varigheten av ereksjon er større enn 1 time etter administrering av Caverject injeksjon – så neste dose bør reduseres.

Dette er viktig!

Injisering behandling av erektil dysfunksjon skal avsluttes i tilfelle av alvorlige bivirkninger. Den mest hyppig bivirkning av Caverject- er lokalisert smerte i penis, som ble forårsaket av injeksjons.

  • Kliniske studier har vist at smerte i penis forekommer hos én av tre menn som bruker Caverject.
  • Caverject studie viste at bare 3% av det totale antall av menn ble nødt til å stoppe injeksjon for behandling av ED på grunn av en smerte i penis.

Caverject

Du kan finne en komplett liste over private og vanlige bivirkninger i Caverject brosjyren. Du kan prøve å bytte Caverject injeksjon til et annet legemiddel for å behandle ED dersom det er alvorlige bivirkninger reaksjoner under bruk av dette preparatet.

Legen kan anbefale bruk av legemidler som har samme ingrediens som Caverject og det vil være som et alternativ. Alprostadil aktiv bestanddel anvendes til fremstilling av flytende for Caverject injeksjons. Den samme ingrediens inngår i kremer og suppositorier for behandling av ED.

Suppositorier og krem som basert på Alprostadil fungere som Caverject injeksjon, men ikke administreres til cavernous vev, de administreres til urinrøret.

Flere legemidler for behandling av ED er på salg i norske apotek som inneholder den aktive alprostadil bestanddel, inkludert:

Bondil
Eafelb
Vitaros
Edex
Muse

Flere titalls av legemidler for behandling av ED som er på grunnlag av Alprostadil er tilgjengelig på det internasjonale markedet, inkludert:

Befar
Prolisina VR
Cardiobron
Prostavasin
Viridal

Det skal bemerkes at ikke alle produkter som inneholder alprostadil brukes til behandling av mannlig seksuell dysfunksjon. Den væske for intravenøs infusjon av Alprostadil (inkludert Prostivas) ble godkjent for palliativ behandling av medfødt hjertesykdom , og bør ikke brukes for å behandle ED.

Caverject og andre legemidler som inneholder Alprostadil selges bare på resept i norske apotek til tross for at de ikke forårsaker legemiddelavhengighet.

Du kan kjøpe legemidler på apoteket hvis du allerede har en resept på Caverject injeksjon. Hvis du planlegger å kjøpe Caverject online uten resept, du bør ha tillit til at du ikke har noen kontraindikasjoner mot injeksjon behandling av erektil dysfunksjon før du gjør din bestilling.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *