Aviptadil Phentolamine

Aviptadil og Phentolamine – det er aktive farmasøytiske ingredienser som er en del av Invicorp injeksjonspreparat. Dette legemidlet har blitt godkjent for behandling av erektil dysfunksjon i 2015.

Invicorp 0,35 ml faste dose anvendes for å behandle mannlig seksuell dysfunksjon. Hver dose av Invicorp inneholder 25 mg av aktiv Aviptadil ingrediens, og 2 mg Fentolamin.

Aktive ingredienser av Invicorp legemiddel er inkludert i forskjellige farmakologiske gruppen, og de har de forskjellige virkningsmekanismer, samt forskjellige virkninger på mannlig seksuell funksjon.

Phentolamine er ikke-selektiv antagonist av α-adrenerge reseptorer, som stimulerer ytterligere blodstrømmen i den erektile vev.
Aviptadil er et polypeptidhormon som bremser strømmen av blod ut av den erektile vev.

Erektile vev er mettet med blod på grunn av det faktum at Fentolamin øker blodstrømmen til penis, og Aviptadil bremser ned reduksjon av blod og som et resultat:

Er en økning i størrelsen på penis

Er en økning på stivhet av penis

Aviptadil og Phentolamine gjenoppretter mekanismen for ereksjon bare når de injiseres direkte inn i det kavernøse vev i penis. Evnen til å oppnå og opprettholde en ereksjon kan ikke gjenopprettes ved intravenøs, oral og andre administrasjonsmåter av Fentolamin og Aviptadil.

Varigheten av effekten av en dose på 25 mkg av Aviptadil/Fentolamin 2mg er omtrent 60 minutter. Injeksjon av kombinert Invicorp legemiddel (Aviptadil/Fentolamin) skal administreres umiddelbart før til en planlagt samleie på grunn av kortvarige terapeutiske virkning.

Aviptadil Phentolamine

Ikke mer enn én dose av Invicorp (Fentolamin / Aviptadil) kan administreres i løpet av 24 timer. Før injeksjonen man må være sikker at hans partner klar for seksuelle relasjoner innen den neste timen.

Du kan finne informasjonen i brosjyre av Invicorp (Aviptadil/Phentolamine) hvis du ønsker å få mer informasjon om injeksjon metode for behandling av erektil dysfunksjon. Brosjyre for den kombinerte Invicorp legemidlet er tilgjengelig på mange språk, inkludert svensk og engelsk.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *