Avanafil

Avanafil – et legemiddel til behandling av erektil dysfunksjon (ED), som kom i salg i 2011. Sør-Korea var det første landet hvor dette legemiddelet ble godkjent for behandling av erektil dysfunksjon.

Så dette legemiddelet har blitt lisensiert for salg i Europa, USA, Canada og mange andre land. Avanafil tabletter er på salg under forskjellige merkenavn i forskjellige land.

Avanafil er på salg under Spedra markenavn i norske apotek

Avanafil kjent under Stendra merkenavnet i Nord-Amerika

Avanafil registrert under Zepeed merke i Korea

Avanafil tabletter kan ha forskjellige merkenavn, men de vil alltid ha samme virkningsmekanisme og effekter. Avanafil fungerer på den samme metoden som andre populære piller for behandling av erektil dysfunksjon, inkludert Tadalafil og Vardenafil.

Avanafil hjelper til menn med å få en ereksjon ved å stimulere den ekstra blodtilførselen til penis. Avanafil hjelper til mann med å få ereksjon som er tilstrekkelig for en vellykket start og ferdigstillelse av samleie ved å forverre hemodynamikken i erectile vev av penis.

Tablettene kan være anbefalt for gjenoppretting av mannlig erektil dysfunksjon:

Jo mer komplisert oppnå ereksjon, jo høyere Avanafil doseringen er behovet.

En viktig fordel av Avanafil i forhold til andre tabletter for behandling av ED er hurtigere oppnåelse av den ønskede effekten. Resultatene av undersøkelsen, som ble gjennomført i 2014, viste at:

 • Den gjennomsnittsdose av Avanafil 100mg bidrar til å få ereksjon i bare 12 minutter etter å ha tatt medisinen.
 • Den maksimale dose av Avanafil 200mg begynner å virke i løpet av 10 minutter etter å ha tatt medisinen.

Populariteten av medikamentet er ikke vokser så fort som produsenten ønsker til tross for at Avanafil begynner å virke raskere enn andre legemidler for behandling av ED.

Avanafil tabletter er på salg mer enn 5 år, men så langt deres globale salget holder seg på svært lave nivåer. Den høye prisen er den viktigste grunnen for lav salgsvekst av Avanafil.

 • Flere titalls av effektive legemidler for behandling av erektil dysfunksjon tilgjengelig på det globale farmasøytiske markedet, som selges til en pris ikke mer enn 1-2 euro per dose.
 • Prisen på en Avanafil dose var i området av 15-20 euro. Det er ikke overraskende at de fleste menn velger billigere legemidler for behandling av erektil dysfunksjon.

Avanafil vil koste dyrere enn andre lignende medikamenter inntil analoger ikke vises i apotek.

I Europa – Avanafil formel er patentert til 2023-2025 år

I USA – perioden av Avanafil patentbeskyttelse utløper i 2025-2027

Avanafil analoger vil være tilgjengelig bare når begrepet av patentbeskyttelse vil bli avsluttet. Derfor, eieren av de eksklusive rettigheter til dette legemidlet er bare ett selskap på mellomlang sikt.Vivus selskapet har all rett til Avanafil for i dag.

Men historien om dette legemiddelet er forbundet med en rekke farmasøytiske selskaper:

 • Avanafil molekylformel ble oppdaget av ansatte i selskapet Tanabe Seiyaku Co (en del av Mitsubishi Tanabe Pharma siden 2007). I første fase av undersøkelsen, Avanafil medikament kalt «TA-1790».
 • Tanabe Seiyaku solgt rettighetene til å utvikle og markedsføre av Avanafil (TA-1790) til Vivus selskap i februar 2001. Vivus studert Avanafil virkning på mannlig seksuell funksjon i løpet av 10 år.
 • Vivus lansert Avanafil salg i en rekke land (inkludert Norge) etter vellykket gjennomføring av kliniske forsøk.

Vivus inngått flere samarbeidsavtaler med andre farmasøytiske selskaper for vellykket global kommersialisering av Avanafil.

 • JW Pharmaceutical selskap har blitt en koreansk leverandør av Avanafil.
 • Menarini Group og dets heleide datterselskap av Berlin-Chemie har blitt den eksklusive europeiske leverandøren av Avanafil.
 • Sanofi SA eier markedsføringstillatelsen for Avanafil i Afrika, Tyrkia og Det nære østen.
Avanafil
 • Auxilium selskap (del av Endo Pharma) var en nordamerikansk leverandør av Avanafil fram til midten av 2016.
 • Metuchen Pharmaceuticals selskapet fikk rettighetene til Avanafil levering i Nord-og Sør-Amerika, samt India i løpet av andre halvdel av 2016.

Avanafil (Spedra, Stendra, Zepeed) er den fjerde mest populære legemiddel for behandling av erektil dysfunksjon for i dag. Dette legemidlet vil ikke være i stand til å oppnå den samme utrolige popularitet som en tablett for behandling av erektil dysfunksjon, hvis Vivus selskapet ikke vil være i stand til å tilby lavere priser for Avanafil til potensielle kjøpere.:

Sildenafil (Viagra)

Tadalafil (Cialis)

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *