Apomorphine

Apomorphine legemidlet ble godkjent for behandling av erektil dysfunksjon (ED) i 2001. Dette legemidlet har vært på salg under to varemerker i Europa:

1. Uprima

2. Taluvian

Abbott selskapet var utvikleren, produsenten og eier av en europeisk godkjenning for Apomorphine. Esteve selskapet var en av Abbott partnerne, som leverte Apomorphine legemidlet for behandling av erektil dysfunksjon til Spania.

Abbott og Esteve hadde muligheten for å levere sublingvaltabletter til det europeiske markedet:

Apomorphine 2mg
Apomorphine 3mg.

Bare Sildenafil (Viagra) tabletter ble på salg i Europa i 2001, med unntak for apomorphine tabletter.

Abbott har mislyktes i å oppnå vellykket kommersialisering av Apomorphine tross attraktive konkurranseforholdene på markedet for legemidler til behandling av erektil dysfunksjon.

Lave nivåer av Apomorphine detaljomsetningen var på grunn av det faktum at dette legemidlet ikke fungerte mer enn 2 timer, og var ikke effektive i behandling av alvorlig ED.

Apomorphine

Apomorfin virkningsmekanismen basert på simulering av sentralnervesystemet (CNS) som styrer mekanismen for ereksjon.

Fordelen med denne virkningsmekanisme ligger i det faktum at Apomorfin kunne gjenopprette evnen til å oppnå en ereksjon bare som respons på seksuell fantasier og/eller visuelle seksuelle stimuli.

Ulempen med denne virkningsmekanisme ligger i det faktum at Apomorfin nesten ikke påvirke de fysiologiske årsakene til manglende ereksjon, og var ineffektive i behandling av ED med blandet form.

Europeer legemiddelverket godkjent to doser av Apomorphine for å behandle ED: 2mg og 3mg. Slike doser gi vellykket behandling av erektil dysfunksjon bare i halvparten av menn som lider av ereksjonsproblemer.

  • Post-marketingstudier viste at mange menn har et behov for høyere doser av Apomorphine 5 mg eller 6 mg for å oppnå hard ereksjon.

Apomorphine dose over 3 mg var årsaken til kvalme og andre bivirkninger hos menn. Så en tablett av Apomorfin 3mg var en maksimal enkeltdose av medikamentet.

Bortsett fra alvorlige ulemper, Apomorphine hatt det flere fordeler som ikke har vært i stand til å gjøre det beste legemidlet for behandling av ED.

Den første fordel er den hurtige innsettende virkning. Apomorphine sublingvaltabletter begynte å operere ikke mer enn 20 minutter etter å ha inntak av legemiddel.

Den andre fordelen ligger i det faktum at Apomorphine tabletter kan tas hver 8. time opp til tre ganger om dagen.

Apomorphine ikke brukes til behandling av ED siden 2005, men det er fortsatt på salg i apotek. Væske for Apomorfin injeksjon er tilgjengelige i detaljhandelen for i dag, og det anvendes for symptomatisk behandling av Parkinsons sykdom.

Effekt på mannlig seksuell funksjon av væske for Apomorphine injeksjon ble ikke undersøkt. Derfor bør man ikke bruke den injiserbare form av legemidlet til behandling av erektil dysfunksjon.

Merker Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *