6 fordelene av langsiktige relasjoner

6 fordelene av langsiktige relasjoner

Langsiktig seksuell relasjon er bedre i alle aspekter. I dette tilfellet er sex betraktes som en stor del av relasjoner og gir mye glede for begge parter.

Hvorfor? Svaret er veldig enkelt: seksualliv har en høyere kvalitet med en sterk følelse av partnerne, som har et langsiktig relasjon. Blant disse menneskene er det en sterk og oppriktig bånd.

1. Tid og relasjoner

Det er svært nødvendig å ha tid til partnere bedre kan forstå hverandre og var i stand til å oppnå god sex. Undersøkelser viser at paret, som er i et forhold på 15 år eller mer har bedre sex.

Mangelen på følelser for partneren er den viktigste forskjellen mellom de frie seksuelle forhold og langt seksuell relasjon. Psykologer sier at forholdet uten gjensidige forpliktelser varer ikke lenge mellom seksuelle partnere.

I samsvar med dette, kan den eneste langsiktige forholdet gi nærhet og stabilitet til partnere, samt tillit og gjensidig forståelse.

2. Du trenger ikke å være alltid på topp

Langsiktig forhold ikke føre til at erfaringer som relatert med størrelsen på penis eller ikke veldig attraktiv figuren i sammenligning med forholdet for en natt.

Kvaliteten på seksuallivet lider av konstant stress og følelser om utseende eller potensen, og det gir ikke å slappe av under sex og ha fullt tillit til partneren din.

Når partnere klarer å overvinne følelser og spenning, kan de fokusere på sine seksuelle følelser og få maksimal glede av intimitet.

Full sexliv er nøkkelen til et harmonisk og sterke relasjoner mellom partnerne, så vel som fysisk helse. Det antas at trofaste ektefeller har gevinst i seksuelle relasjoner, sammen med et tap i antall partnere.

3. Muligheten for å eksperimentere

Dessverre kan ikke alle raskt forstå ønskene til partneren. Folk kan snakke åpent om sex med en person med hvem allerede har utviklet et tillitsforhold.

Pågående relasjoner gir et nivå av tillit som lar deg åpne en person uten frykt for stigmatisering og misforståelser. De mer tillit på hverandre har seksualpartnere, jo lettere de gjør et skritt på veien mot en ny seksuell oppdagelse.

Kvinner er mer i stand til å eksperimentere med menn, med hvem de deler en dyp forbindelse. Dette kan være en av årsakene til bedre sex i langsiktige relasjoner.

4. Muligheten til å ha sex «i travelt»

Vanligvis, når du har sex hundre ganger med en partner, du ikke lenger føler hver ny intimitet så kult som i de første månedene etter oppstart av forholdet.

Dette har imidlertid positive sider: du kan nærme de intime relasjoner er ikke så alvorlig og ha sex når du vil, uten planlegging og innsiden humør.

Undersøkelser viser at jo større grad av tillit i samleie mellom partnerne, jo mer de får tilfredsstillelse fra seksuell aktivitet, inkludert sex i travelt.

5. Og igjen som første gang

Seksuelle relasjoner endres vesentlig etter fødselen av barn. Partnere mister muligheten til spontan sex, og de har fortsatt mindre mulighet til seksuell improvisasjon.

Men selv etter fødselen av et barn, seksuelle relasjoner har fordeler. Partnere bli mer kunnskapsrike, og venter spent på det rette øyeblikket til å nyte sex og hverandres selskap.

6. Det ekte intimitet

Ekte intimitet impliserer sex og lojalitet, samt tillit og emosjonell varme med omsorg. Dette er bare mulig når to folk er i stand til å forstå og akseptere hverandre som de er, uten påskudd og hykleri.

Lange relasjoner gi mulighet til å realisere sin seksualitet og nyte nærhet med partneren din. Partnere får maksimal nytelse fra sex og samliv når fysisk nytelse er uatskillelig fra sensuelle vedlegg.

Når det er en person i livet ditt som alltid er klar til å vise forståelse og omsorg – det gjør sexlivet mer rytmisk, aktiv, komfortabel og sikker.

Blog, Sex og forhold Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *