3 tips for å opprettholde god seksuell helse

3 tips for å opprettholde god seksuell helse

Sunn seksuelle forhold er umulig uten en sterk og hard ereksjon. Men ikke alle mennesker tenker på det faktum at regelmessig sex gir dem fysisk tilfredsstillelse, og bidrar til:

 • En god måte å forbedre selvrespekt
 • En uuttømmelig kilde til positive følelser
 • Den beste forebygging av kardiovaskulære sykdommer.

Faglig og personlig vekst muligheter er åpne for de seksuelt aktive menn. Regelmessig sex hjelper en mann å være alltid i komfortsonen og dermed tillater å konsentrere seg om å oppnå de ambisiøse målene.

Unge og seksuelt aktive menn undervurderer fordelene med sex for mental og fysisk helse. Derfor de ikke betaler nok oppmerksomhet til bevaring av seksuell funksjon i ung alder, og begynner å forstå fordelen av sex bare når de står overfor erektil dysfunksjon.

Når en mann mister evnen til å oppnå og opprettholde en ereksjon:

 • Mannlig psyko-emosjonelle stabilitet begynner å minke, det bidrar til alvorlig stress og ubehag
 • Symptomer på angst forekomme hos menn så vel som kan observeres tegn på depresjon.

Erektil dysfunksjon behandles uten kirurgi ved bruken av effektive og sikre legemidler. Men legemidler ikke eliminere årsakene til erektil dysfunksjon.

Derfor menn som ikke ønsker å ta medisiner for behandling av erektil dysfunksjon i moden og alderdom – bør gjøre en innsats for forebygging av erektil dysfunksjon tidlig i livet.

Forebygging av ereksjonsproblemer på riktig tidspunkt kan hjelpe en mann opprettholde god seksuell helse og vil tillate ham å nyte sex uten bruk av medikamenter i alle aldre.

Rådet 1

Først av alt, må man prøve å unngå stress og fysisk utmattelse for forebygging av ED. For dette formål, men trenger man:

 • Ha nok tid til å sove og passiv fritid
 • Prøv å kontrollere sine følelser i enhver situasjon
 • Limit kontakt med mennesker på grunn av antipati.

Mangelen på stress, samt positive følelser kan bidra til å forebygge utvikling av former for psykogen erektil dysfunksjon som:

 • Oppstår plutselig
 • Forekommer sporadisk
 • Kan oppstå i alle aldre.

Rådet 2

Når en ereksjon begynner å avta, bør man prøve å ha en sunn livsstil.

Røykeslutt – det vil bidra til å forbedre funksjonen av det kardiovaskulære systemet, og dermed redusere risikoen for vaskulær erektil dysfunksjon.
Nektelse av store mengder alkohol – det vil styrke nervesystemet og vil redusere raskt nevrologiske risikofaktorer av erektil dysfunksjon.
En sunn og balansert diett med lite fett – dette vil bidra til å forbedre metabolisme og således aktivere fysiologiske mekanismer for å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Fysisk aktivitet er en annen måte å forbedre ereksjon uten bruk av medikamenter. Nivået av testosteron hos menn øker i fysisk aktivitet, og således minimaliserer de hormonelle risikofaktorer for erektil dysfunksjon.

Hvis en mann er virkelig ønsker å forbedre seksuell funksjon uten medisinering, er det nødvendig å vurdere prioriteringer i livet, og for å gjøre kampen mot erektil dysfunksjon som en integrert del av hverdagen.

Rådet 3

Mange menn tar dessverre forhastede skritt, som ha en negativt effekt på seksuell funksjon, og det kan føre til alvorlig erektil dysfunksjon.

Slik risiko gruppen omfatter hovedsakelig bodybuilderer, som bruker anabole steroider for å bygge muskler. Hormoner øke seksuell lyst og har en viktig rolle i å oppnå og opprettholde ereksjon i teorien.

Men den hormonbalansen reduseres i organismen av man på grunn av misbruk av anabole steroider, og dette kan føre til permanent form av mannlig seksuell dysfunksjon.

En tilsvarende risikogruppen inkluderer menn som misbrukte sovepiller eller antidepressiv midler, eller bruk disse legemidler på legens råd i lang tid.

Medikamenter som stimulerer eller påvirke sentralnervesystemet har negativ innvirkning på ereksjon så lenge man godtar dem. Derfor, i løpet av noen uker eller måneder etter utløpet av bruken:

Ereksjonsproblemer –
forsvinner

Seksuell funksjon – har gjenoppretting

Menn som ønsker å være seksuelt aktiv uten bruk av medikamenter bør være klar over at erektil dysfunksjon — er reversibel seksuell lidelse som er lettere å forebygge enn å kurere.

Det bør bemerkes at for forebygging av erektil dysfunksjon ikke krever betydelig økonomisk kostnad, men det kan ta litt innsats, som er rettet mot å endre det kjente og ikke så sunn livsstil.

Blog, Seksuell helse Bookmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *